Hvorfor må jeg skrive inn master-passordet for å åpne mobilappen min? Hva trenger jeg PIN-koden til?

Du må skrive inn master-passordet på nytt for å beskytte dataene dine hvis telefonen blir borte eller den blir stjålet. Du kan endre tidsbegrensningen for dette i området Innstillinger i appen, men du må være klar over at 7 dager er den lengste perioden du kan velge å låse opp appen for. Dette er kun for din egen sikkerhet. PIN-koden er et ekstra nivå med sikkerhet for å beskytte deg mot tyveri.