Hvordan krypteres og dekrypteres dataene mine?

Vi bruker AES-256-kryptering, som er den sterkeste krypteringsteknologien som finnes. Vår kryptering er ende-til-ende, noe som betyr at all passordinformasjon og informasjon fra legitimasjonslageret aldri forlater datamaskinen eller enheten din uten at den krypteres først. All kryptering og dekryptering utføres på din egen enhet, slik at leselige passord aldri sendes over Internett, ikke en gang til våre egne servere

All påloggingsinformasjon og informasjon fra legitimasjonslageret sendes over en sikker TLS-tilkobling til våre synkroniseringsservere, der den kun lagres i kryptert format. Når du synkroniserer med en ny enhet, lastes krypterte data til enheten, der den dekrypteres ved hjelp av master-passordet ditt, som bare du kjenner til. Vi genererer krypteringsnøkler fra master-passordet ditt og et tilfeldig nummer.

Master-passordet ditt sendes aldri over Internett og lagres ikke på serverne våre. Hvis en hacker mot all formodning skulle klare å trenge seg gjennom brannmurene våre og få tak i de krypterte dataene på serverne våre, må de fortsatt holde på i flere år med å kunne klare å dekryptere passordene dine. Når det gjelder deling av passor, bruker vi RSA-2048 for kryptering av offentlige nøkler slik at passordene dine deles i et meget kryptert format. Ingen private krypteringsnøkler blir sendt fra dine egne enheter.

For flere detaljer se vår Hvitbok om sikkerhet.