Er det trygt å oppbevare alle passordene mine på ett sted?

Det kan virke litt skremmende å plassere alle passordene dine på ett sted. Men det er nesten umulig å følge alle «optimale rutiner», som for eksempel å bruke lange, unike passord for hver enkelt nettkonto, uten å bruke en slik løsning.

True Key inneholder en generator for sterke passord, slik at det blir enklere å opprette de lange, sterke passordene, som anbefales av sikkerhetseksperter, for å beskytte nettkontoer. Dette er viktig fordi det er farlig å bruke de samme passordene og brukernavnene på flere kontoer. Hvis denne informasjonen blir stjålet, kan den også brukes på andre webområder og til andre apper, noe som er risikabelt for mer enn bare en konto.

I tillegg til å hjelpe deg med å opprette sikrere passord, vil True Key også beskytte dem ved hjelp av den sterkeste sikkerheten som finnes. Se andre spørsmål i delen Vanlige spørsmål og i vår Hvitbok om sikkerhet, hvis du vil vite mer om hvordan vi beskytter informasjonen din.