Hvordan legger jeg til data som for eksempel kredittkort i mobilappen min?

Det er enkelt å legge til nye data i True Key-profilen.

Tapp på plussikonet (+) øverst til høyre på skjermen for å legge til et nytt element, enten det er en ny pålogging, et nytt ID-kort eller pass eller et medlemskap.

Etter at du har lagt inn informasjonen din, må du bekrefte og klikke på Lagre øverst til høyre på skjermen før du går ut av den, slik at informasjonen lagres trygt i True Key-profilen.

Merk: True Key lagrer ikke CVV-numre, dvs. bekreftelsesnumre, for kredittkort i det digitale legitimasjonslageret ditt. De fleste finansinstitusjoner og kredittkortselskaper fraråder sterkt at både kortnumre og CVV-numre oppbevares på samme sted.