Hva skjer hvis noen prøver å forfalske ansiktet mitt?

Vi har en lagvis tilnærming som tillater at du velger flere faktorer for å logge på, for eksempel ansiktsberegning, klarerte enheter som en faktor nr. 2 og et master-passord.

På denne måten kan du forhindre uautorisert tilgang til sensitive opplysninger hvis én av faktorene dine skulle bli stjålet eller forfalsket.

I tillegg ber True Key alltid om en andre faktor når noen prøver å logge på med Ansikt fra en ukjent (uklarert) enhet, før påloggingen autoriseres. Dette kan være et master-passord, en e-postforespørsel for bekreftelse eller en 2. enhet.