Hvor trygt er det å logge på med Ansikt? Hvordan sammenlignes denne metoden med bruk av Fingeravtrykk? Iris?

Ingen av de biometriske teknologiene er best i alle situasjoner.

Mange faktorer må tas med i betraktning, for eksempel enhetens funksjoner, belysning, plassering, forventet antall brukere osv. Det er også viktig å merke seg at ulike biometriske teknologier befinner seg på ulike utviklingsstadier.

Fingeravtrykk, for eksempel, har vært brukt på forbrukermarkedet i mange år nå, mens forbrukerne fremdeles ikke har tatt til seg irisgjenkjenning. Irisgjenkjenning viser seg imidlertid å være en mer unik identifiseringsmetode ettersom teknologien utvikler seg videre.

Ansiktsgjenkjenningteknologien vår er utviklet for å fungere på en rekke ulike enheter, for eksempel datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner, og den brukes ofte sammen med en klarert enhet. Hvis du bruker True Key, betyr dette at bare de som har tilgang til enheten din, kan bruke ansiktsgjenkjenning med profilen din.

For økt sikkerhet, kan du aktivere Forsterket ansikt, eller kombinere Ansikt med en annen faktor for å bekrefte at du er du.