Hva er flerfaktorgodkjenning, og hvordan kan dette forbedre sikkerheten?

Flerfaktorgodkjenning betyr at flere godkjenningsfaktorer brukes samtidig, noe som gir en høyere grad av sikkerhet for å bekrefte at det er deg.

True Key bruker alltid flerfaktorgodkjenning, som kombinerer ulike faktorer, for eksempel ansikt, fingeravtrykk eller master-passord, med andre kontekstbaserte faktorer som blant annet klarerte enheter.

True Key vil for eksempel avvise påloggingsforsøk med ansikt, med mindre det kommer fra en av dine klarerte enheter. Dette beskytter deg mot angripere som prøver å forfalske ansiktet ditt ved hjelp av et bilde eller en video.