Hvordan sletter jeg en pålogging?

Hvis du vil slette en pålogging, klikker du på blyantikonet for å åpne redigeringsskjermen. Når du har gjort nødvendige endringer, klikker du på Lagre for å bekrefte. Deretter synkroniseres endringene på alle enhetene dine. Du kan eventuelt raskt fjerne en pålogging ved å klikke på papirkurvikonet. Du blir bedt om å bekrefte slettingen.
Følg
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig

Fant du ikke det du lette etter?

Kontakt kundestøtte