Hvordan fungerer det for flere kontoer eller flere brukere?

Hvis du bruker en delt datamaskin, vil True Key gjenkjenne deg ved hjelp av dine unike faktorer, og logger deg bare på din egen profil / dine egne profiler. Det er like enkelt som å logge av og på igjen. Hvis en annen bruker trenger tilgang, kan du ganske enkelt logge av True Key og la den andre brukeren logge på.
Følg
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig

Fant du ikke det du lette etter?

Kontakt kundestøtte