Får jeg tilgang til dataene mine uten å installere True Key?

Hvis du ønsker den beste opplevelsen og vil bruke Øyeblikkelig pålogging for å logge på dine favorittwebområder og -apper, må du installere True Key på alle dine datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner.

Hvis du har begynt å bruke True Key på mobiltelefonen din, og deretter ønsker tilgang til pålogginger, sikre notater og legitimasjonslagerdata fra skrivebordet ditt, må du også laste ned og installere True Key på Windows- eller Mac-enheten din.

Det gjør du ved å gå til truekey.com og klikke på «Nedlasting»-knappen.