Hva er ansiktsberegning, og hvordan blir informasjonen samlet inn og lagret?

Ansiktsberegning er en matematisk beregning av hovedtrekkene til ansiktet ditt (for eksempel avstanden mellom øynene og andre punkter i ansiktet ditt) som brukes til å bekrefte at det er deg når du bruker ansiktsgjenkjennelse. Vi lagrer aldri bildet ditt.

Vi oppbevarer en kryptert kopi av ansiktsberegningen din på våre toppsikre servere for å gi en sømløs enhetsopplevelse på alle enhetene dine og øke sikkerheten til systemet vårt. Hvis det kreves sammenligning via serveren, blir en matematisk mal av ansiktet ditt sammenliknet på serveren. Malen av ansiktet ditt slettes umiddelbart etterpå.

Alt vi lagrer krypteres med sterk kryptering, og det kan ikke bli brukt til å lage en kopi av ansiktet ditt.