Hvorfor har du fremdeles et master-passord som en faktor?

Når du oppretter en True Key-profil, vil du opprette ett enkelt master-passord som bare du vil kjenne til.

Den første gangen du logger på fra en ny enhet, må du kunne master-passordet, ettersom det er nøkkelen til å dekryptere de krypterte dataene dine. Master-passordet ditt brukes også som en ekstra sikkerhetskopi når du ikke kan bruke andre faktorer, for eksempel hvis kameraet ikke fungerer eller hvis batteriet til den klarerte enheten er utladet.

Dette master-passordet er det eneste passordet du vil trenge å huske, ettersom det styrer alle de andre passordene. Du kan bruke master-passordet som en ekstra unik faktor for å få tilgang til True Key-profilen din, eller du kan bruke andre faktorer for å få tilgang til profilen raskere.