Hva er godkjenning med en andre enhet, og hvordan fungerer det?

Bruk av 2. enhet er en rask og enkel metode for å få sterk sikkerhet uten å måtte skrive inn passord. Kontrollerer at det er deg ved å sende en sikker melding til telefonen din. Du vil motta en melding på mobilenheten din, så du kan sveipe for å bekrefte at det er deg.

Det betyr at bare de som har tilgang til mobilenheten din (i tillegg til å kunne master-passordet ditt og/eller kunne fullføre pålogging med Ansikt), kan logge på True Key-profilen.