Hvorfor må jeg bruke den virkelige e-postadressen min for å opprette kontoen?

Hvis du ønsker å bruke alle de enestående funksjonene i True Key-profilen din, må du passe på at du oppretter profilen med en av dine egne e-postadresser, som du planlegger å bruke på lang sikt.

En bekreftelsesmelding sendes via e-post til e-postadressen som er tilknyttet True Key-profilen, like etter at kontoen er opprettet. Du må klikke på bekreftelseskoblingen i e-postmeldingen for å fullføre aktivering av True Key-profilen.

Du må ha en bekreftet True Key-profil for å bruke visse av funksjonene som finnes i appen.