Hvordan velges flisene på Launchpad, og kan jeg tilpasse sidene som vises der?

Bruk True Key Launchpad for å komme deg dit du vil raskere og få direkte tilgang. Det er en tilpassbar startside der du kan sette «stjerne» på favorittsidene dine.

Sorter påloggingene dine etter «favoritter» i Liste-visning, og alle områdene du har merket med en stjerne, vil vises øverst på listen.

Rediger påloggingene dine i Flis-visning ved å klikke på blyantikonet når du beveger deg over flisen.