Hvordan bruker jeg Passordgenerator?

Passordgenerator er et glimrende verktøy som oppretter avanserte, sterke passord, som anbefales av sikkerhetseksperter for å beskytte nettkontoene dine. Du kan bruke Passordgenerator når du oppdaterer passord eller når du oppretter en ny nettkonto.

Du kan bruke generatoren i leserutvidelsen ved å klikke på generatorikonet i True Key-appen. Velg tegntypene og lengden du vil bruke, og klikk deretter på Generer nytt.

Du kan kopiere det til utklippstavlen og deretter lime det inn i ønsket felt.

Når du oppretter en ny konto på et webområde, vises generatoren i et popup-vindu ved siden av feltet «Angi nytt passord», med et nytt generert passord som er klart for bruk.

Hvis du vil slå opp et generert passord, klikker du på «Vis liste over genererte passord (historikk)» for å vise listen over passord og webområdene de ble generert for. Generatoren er også tilgjengelig på mobilappene for iOS- og Android-enheter.

Hvis du trenger et nytt passord når du er på farten, eventuelt når du oppretter en konto for en ny app, tapper du bare på generatorikonet på menyen. Kopier det genererte passordet til utklippstavlen. Deretter tapper du lenge og velger Lim inn for å angi passordet som nettopp ble generert, i det aktuelle feltet i appen.