Jeg vil ikke at True Key skal logge meg på automatisk. Kan jeg deaktivere øyeblikkelig pålogging?

Du kan raskt slå av øyeblikkelig pålogging for et bestemt område eller for alle områdene i True Key-appen. Brukernavnet og passordinformasjonen din fylles likevel inn i feltene, men du må klikke på Logg på for å få tilgang til kontoen.

Hvis du vil deaktivere øyeblikkelig pålogging for et bestemt område, går du til «Detaljer»-siden til den aktuelle påloggingen. (Klikk på tannhjulikonet i Logo-visning. Klikk på blyantikonet i Liste-visning.) Flytt bryteren for automatisk pålogging til AV. Lagre for å bekrefte endringen.