Hvordan avinstallerer jeg True Key på en Windows-enhet?

Hva er True Key-appen? Finn ut mer her.

True Key-appen som er installert på datamaskinen vises både som et program i kontrollpanelet og som en utvidelse i nettleseren (IE, Chrome, Firefox). Utvidelsen er lagring og automatisk utfylling av passord og måten det skjer på når du surfer på dine favorittsider. Når du avinstallerer appen fra datamaskinen ved å følge trinnene nedenfor, fjerner du både appen og utvidelsen(e) fra datamaskinen.

Slik avinstallerer du True Key-appen på Windows-enheten din

• Gå til Kontrollpanel.
  • Klikk på «Legg til eller fjern programmer».
  • Velg «Intel Security True Key» på listen og klikk på Avinstaller.
  • Følg deretter meldingene for å fullføre prosessen.

Hvis du har noen problemer med denne prosessen, kan du kontakte støtteteamet vårt for å få hjelp.

Hvis du vil installere True Key-appen igjen, klikker du her. Eller lær hvordan du kommer i gang her.