Hva er forskjellen på Windows Hello og True Key by Intel Security?

Windows Hello er en ny funksjon i Windows 10, som gjør det mulig for brukere å logge på Windows 10-enheter med biometriske faktorer (ansikt, fingeravtrykk eller iris). Windows Hello krever bestemte sensorer for ansikts- og irisgjenkjenning, som kun er tilgjengelig på nye Windows 10-enheter.

True Key-appen er en app som kan brukes på flere plattformer (Windows 7/8/10, Android, iOS, Mac OS) og bruker flere faktorer for å fjerne behovet for å måtte huske, opprette og behandle passord for alle dine apper, webområder og enheter. Dessuten kan True Key låses opp ved hjelp av faktorer som er unike for deg, for eksempel ansikt, fingeravtrykk eller klarerte enheter som du eier.

Ansiktsgjenkjenning fungerer med 2D-kameraer som finnes på de fleste enheter, og er enda sikrere hvis du bruker det med et Intel RealSense-kamera.