Fungerer True Key bare med Intel-baserte enheter?

True Key fungerer godt på alle plattformer (iOS, Android, Mac, Windows) og med alle slags prosessormerker.

Brukeropplevelsen på Intel-baserte enheter vil imidlertid være bedre og sikrere. Vi utvikler biometriske og kontekstbaserte sikkerhetsalgoritmer som har maskinvarebaserte sikkerhetsfunksjoner.

Hvis du for eksempel bruker Identity Protection Technology (Intel IPT) på en enhet, kan True Key bruke denne maskinvarefunksjonen til å avgjøre mer sikkert om du bruker en av dine klarerte enheter.