Hvordan synkroniserer jeg alle enhetene mine?

Du trenger ikke å gjøre noe som helst. Hvis du har installert True Key på alle enhetene dine, synkroniseres all informasjon automatisk og sikkert, så du alltid har pålogginger, sikre notater og legitimasjonslagerdata for hånden.

Hver gang du endrer informasjon i appen, synkroniseres disse endringene på alle de andre enhetene dine automatisk. Det fungerer til og med på nettlesere! Når det gjelder mobilelefoner og & nettbrett, får du tak i True Key-appen på iTunes & og Google Play.