Hvorfor må jeg installere True Key på PC-en eller Mac-maskinen min?

Hvis du vil ha tilgang til pålogginger, sikre notater og legitimasjonslagerdata når du trenger det, må du laste ned og installere True Key på alle enhetene dine.

1. Øyeblikkelig pålogging – Når du har lagret et sett med pålogginger til True Key-profilen, kan du logge på denne kontoen direkte. Du skriver ganske enkelt inn URL-adressen i nettleseren, eller du kan klikke på logoen til webområdet du vil besøke, så vil True Key automatisk fylle ut brukernavnet og passordet ditt og logge deg på. Du trenger ikke en gang berøre tastaturet. Hvis du har flere kontoer på det samme webområdet, vil du se en rullegardinmeny der du kan velge hvilken konto du vil bruke til å logge på med.
  2. Generer sterke passord – Sikre alle nettkontoene dine med et unikt sterkt passord. Et generatorvindu med et nytt sterkt passord åpnes hver gang du oppretter en ny konto. Du kan angi kriterier for genererte passord ved å gå til «Generator» i nettleserutvidelsen eller i selve mobilappen.
  3. Hurtigtilgang – La True Key være PÅ mens du blar gjennom listen for å få rask tilgang til påloggingene dine.
  4. Behandle legitimasjonslager – Du kan enkelt legge til kredittkort, familiemedlemmenes passnumre, førerkort og mye mer direkte fra skrivebordet ditt. Samtidig kan du vise dataene på mobiltelefonen i løpet av noen sekunder takket være automatisk synkronisering mellom enhetene. Bli ikke tatt på sengen uten at du har den personlige informasjonen du trenger, når du trenger den.