Hva er True Key™ by Intel Security, og hvordan fungerer det?

True Key™ by Intel Security er en enklere og sikrere måte å låse opp det digitale innholdet ditt på. Det er et program du kan laste ned på alle enhetene dine, så du slipper bryderiet med passord. Kom i gang ved å logge på True Key-appen ved hjelp av unike faktorer som for eksempel ansiktet ditt, et fingeravtrykk eller en av enhetene du eier.

Deretter jobber appen stille i bakgrunnen for å gjøre de gjeldende passordene dine sterkere og huske dem, slik at appen kan logge deg på umiddelbart, uten at du trenger å gjøre noe som helst. True Key gir deg tilpasset sikkerhet, slik at du kan logge på med én faktor for rask tilgang, eller med flere faktorer for å få ekstra sikkerhet – du bestemmer.