Hva skjer hvis enheten blir stjålet? Er dataene mine trygge?

Du bør alltid sikre enhetene dine med en PIN-kode, et passord eller en annen metode som forhindrer uautorisert tilgang til enhetene. Hvis enheten din er stjålet og du hadde logget av True Key, er alt ok. Konfigurer True Key til å logge av automatisk etter en angitt tidsperiode for ekstra sikkerhet. Gå til Innstillinger for å konfigurere innstillinger for avlogging.