Kan andre logge på med et bilde eller en video av meg?

Vi har utviklet og integrert teknologier som forhindrer mange vanlige forfalskningsangrep, og vi vil fortsette å jobbe med innovasjoner på dette området. Dessverre utsettes alle biometriske teknologier for en viss grad av forfalskningsforsøk, så vi anbefaler at du bruker Forsterket ansikt sammen med andre faktorer for å gi et enda høyere sikkerhetsnivå.

Hvis et system er utstyrt med et Intel RealSense-kamera, kan vi dessuten forhindre flere forfalskningsangrep ved å bruke de svært nøyaktige 3D-funksjonene til kameraet.