Kan andre få tilgang til min True Key-profil?

True Key-appen bruker alltid flerfaktorgodkjenning for å bekrefte at du er du. Vi kombinerer unike faktorer, som for eksempel ansikt, fingeravtrykk eller master-passordet ditt med andre kontekstbaserte faktorer som blant annet klarerte enheter.

True Key vil for eksempel avvise påloggingsforsøk med ansikt, med mindre det kommer fra en av dine klarerte enheter – noe som bekrefter at det er du som prøver å logge på profilen din.