Hvor sikker er True Key? Hvorfor skal jeg stole på at passordene mine er trygge med appen?

Slik sørger vi for at informasjonen din er sikret:

• Passord og objekter i legitimasjonslageret krypteres på enheten din ved hjelp av AES-256, den sterkeste kryperingen som finnes.
  • Det er bare du som har tilgang til din informasjon. Bare du har tilgang til dem, ved å bruke elementer som er unike for deg (ansikt, fingeravtrykk, en klarert enhet eller et master-passord som bare du kjenner til). Jo flere faktorer du legger til og bruker, desto sterkere blir True Key-profilen. Du blir bedt om å angi minst én faktor (i tillegg til å bruke en klarert enhet) hver gang du logger på, for å gi bedre sikkerhet.
  • Ingen lesbar informasjon om passord eller legitimasjonslager sendes over Internett – selv ikke til serverne våre
  • True Key-appen drar nytte av avansert maskinvarebasert sikkerhet på Intel-baserte enheter.
  • Vi har også innført mange tiltak for å påse at ingen har tilgang til informasjonen din, inkludert sikre datasentre med avanserte nettverkssikkerhetssystemer, kontinuerlig sikkerhetsovervåkning i sanntid, sikre kodingspraksiser, tredjeparts sikkerhetsgjennomganger og HMS-beskyttet lagring.
  • Vi leverer i tillegg flere sikkerhetskontroller slik at brukerne kan bestemme på hvilken måte de vil konfigurere True Key-appen utifra deres egne behov. Du kan bruke vår passordgenerator til å opprette sterke passord. Slå på automatisk låsing. Du kan også konfigurere True Key slik at programmet alltid ber om master-passordet ditt.

For flere detaljer, se vår Hvitbok om sikkerhet.