Hvordan avinstallerer jeg True Key-appen på en Mac?

Hva er True Key-appen? Finn ut mer her

True Key-appen som er installert på datamaskinen, vises både som et program i mappen Programmer og som en utvidelse i nettleseren (Chrome og Firefox). Utvidelsen er lagring og automatisk utfylling av passord og måten det skjer på når du surfer på dine favorittsider.

Når du skal avinstallere appen på datamaskinen, følger du trinnene nedenfor. Dette fjerner både appen og utvidelsen(e).

Slik avinstallerer du True Key-appen på Mac-en:

Hvis du har problemer med denne fremgangsmåten, kontakter du vårt Kundestøtte-team for å få hjelp.  Hvis du vil installere True Key-appen igjen, klikker du her. Eller les hvordan du kommer i gang her.