Automatisch aanmelden werkt niet op mijn Android-apparaat. Wat kan ik doen?

Ga eerst naar Voorkeuren en zorg dat Automatisch aanmelden AAN staat. (Hebt u Automatisch aanmelden nog niet ingesteld? Bekijk de instructies hier.)

Als Automatisch aanmelden is INgeschakeld, gaat u naar Android-instellingen en controleert u op Toegankelijkheidsservices. Zoek True Key, schakel de app uit en opnieuw in.

Als u deze stappen hebt uitgevoerd en de app werkt nog steeds niet op uw apparaat, neemt u contact met ons op en zijn we u graag van dienst.