Hoe werkt Automatisch aanmelden in Android?

Wanneer u op een pagina met een wachtwoordveld komt, ziet u een klein True Key-pictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm. (U moet afgemeld zijn bij de True Key-app wanneer u deze functie gebruikt, maar het pictogram wordt weergegeven in alle ondersteunde browsers en apps.)

Tik op het pictogram en er wordt een kleine banner onder aan uw scherm weergegeven. Kies de aanmelding die u wilt gebruiken, tik erop en de app vult automatisch uw gebruikersnaam en wachtwoord voor u in.

Als de aanmelding nog niet in uw True Key-profiel staat, kunt u het toevoegen door op 'Nieuwe aanmelding maken' of 'Een opgeslagen aanmelding gebruiken' te tikken. U wordt naar de True Key-app geleid zodat u aanmeldingen kunt toevoegen en beheren (en voor Automatisch aanmelden kunt gebruiken wanneer ze zijn toegevoegd).

Indien nodig gaat u naar het gewone toetsenbord door op het toetsenbordpictogram te klikken.