Hoe gebruik ik Automatisch aanmelden op mijn iPhone of iPad?

Opmerking: voordat u de True Key-extensie gebruikt om u zonder te typen aan te melden bij Safari en ondersteunde apps, moet u de extensie inschakelen. [Kom hier te weten hoe u dat doet.]

Open de app waarbij u zich wilt aanmelden, tik op het pictogram voor wachtwoordbeheer op het scherm, en tik op het True Key-pictogram in het menu Delen.

U wordt nu gevraagd om te verifiëren dat u het bent om uw True Key-informatie op te roepen. Tik vervolgens op de gewenste aanmelding, en wanneer de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn ingevuld, tikt u op de aanmeldingsknop van de site om door te gaan.