Hoe gebruik ik Automatisch aanmelden?

Automatisch aanmelden is een van de eenvoudigste en gemakkelijkste functies van de True Key-app, en werkt met de aanmeldingen die u al naar uw Launchpad hebt opgeslagen.

Als u het eerder niet hebt gezien, leert u hier hoe uw wachtwoorden toevoegt.

U kunt Automatisch aanmelden op twee manieren gebruiken:

• Ga naar uw Launchpad en klik op de site die u wilt bezoeken. De True Key-app opent de browser, navigeert naar de aanmeldingspagina van de site, vult uw gebruikersnaam en wachtwoord automatisch in en klikt op de aanmeldingsknop voor u.
  • Ga rechtstreeks naar de aanmeldingspagina van de site. Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden automatisch ingevuld en ingediend, en u kunt aan de slag.