Hoe voeg ik True Key toe aan mijn browser?

U kunt de True Key-browserextensie in enkele eenvoudige stappen toevoegen:

1. Klik via uw True Key Launchpad op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.
  2. Ga naar App-instellingen en klik op de pijl naast Browserextensies inschakelen
  3. Kies de browsers waaraan u de extensie wilt toevoegen en klik op Doorgaan

U wordt nu door de snelle stappen geleid om het proces te voltooien (de stappen zijn voor elke browser iets anders).