Wat doet de functie Automatisch afmelden?

Met de functie Automatisch afmelden kunt u uw profiel instellen om na een gekozen periode van inactiviteit op uw computer automatisch vergrendeld te worden. Hiermee wordt uw informatie beschermd wanneer u weg bent van uw computer (of u kunt handmatig afmelden door op het pictogram AAN/UIT in de rechterbovenhoek van de app te klikken).

Kies de tijd voor Automatisch afmelden in Profielvoorkeuren in de app, en houd er rekening mee dat een kortere tijd veiliger is.

Volgen
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Niet gevonden wat u zocht?

Contact opnemen met ondersteuning