Hoe kan ik extra factoren toevoegen?

Via uw Launchpad klikt u op het pictogram Mijn True Key-profiel en vervolgens op de knop Toevoegen naast de factor die u wilt toevoegen.

Voor Gezicht klikt u op 'Toevoegen' en volgt u de eenvoudige instructies.

Voor Vertrouwde e-mail klikt u op 'Toevoegen' en gaat u naar uw Postvak IN om het proces te voltooien.

Voor 2e apparaat klikt u op 'Toevoegen'. U ontvangt een e-mail dat u moet openen op uw 2e apparaat (het apparaat dat u aan uw profiel wilt koppelen). Volg de instructies in de e-mail om het proces te voltooien.