Hoe kan ik mijn wachtwoorden importeren vanuit een ander programma voor wachtwoordbeheer of een andere browser?

Meld u aan bij de Windows- of Mac-desktopapp en ga naar uw Instellingen (tandwielpictogram).

Klik op 'Importeren', 'op wachtwoorden controleren'. Kies uit welke browser of welk programma voor wachtwoordbeheer u wilt importeren om het proces te starten.

U wordt gevraagd om door te gaan met de specifieke instructies voor elk programma.