Hoe schakel ik Automatisch aanmelden in voor mijn browser en apps op mijn Android-apparaat?

Goeie vraag! U moet de onderstaande stappen uitvoeren om aan de slag te kunnen met Automatisch aanmelden.

Ga naar Voorkeuren en zoek naar Automatisch aanmelden, en volg de onderstaande instructies:

Stap 1: schakel Toegankelijkheidsservices in.
U ontvangt een prompt in de app (waar u ook instructies vindt). Klik gewoon op 'Aan de slag'.

Op het volgende scherm scrolt u omlaag naar 'Automatisch aanmelden met True Key' en tikt u erop.

Vervolgens tikt u op de schakelaar in de rechterbovenhoek.
U wordt nu teruggebracht naar de app.

Stap 2 (alleen voor apparaten met Android 6 en hoger): schakel 'Weergeven over andere apps' in
*Dit is zodat er een True Key-venster wordt weergegeven wanneer u op een aanmeldingspagina komt.

Eenmaal terug in de True Key-app ziet u een nieuwe prompt om 'Weergeven over andere apps' in te schakelen. Tik op 'Aan de slag'.

Op het volgende scherm scrolt u omlaag naar 'Automatisch aanmelden met True Key' en tikt u erop.

Vervolgens tikt u op de schakelaar om de functie in te schakelen, en tikt u op OK.
U wordt nu teruggebracht naar de app.

Stap 3: schakel het True Key-toetsenbord in
Dit is de laatste stap, u bent er bijna!

Eenmaal terug in de app ziet u een nieuw scherm. Tik op 'Configuratie voltooien'.

Scrol omlaag naar 'Automatisch aanmelden met True Key' en wissel de instelling.

Tik op OK nadat u het bericht hebt gelezen, en u bent helemaal klaar! U kunt u nu overal aanmelden met een tik. U hoeft niet meer te typen.

Probeer het eens uit: tik gewoon op een van uw aanmeldingen en open de site in de browser van uw app (of de gewenste browser). Er wordt nu een True Key-pictogram weergegeven. Tik er gewoon op en u bent aangemeld!