Hoe voeg ik de True Key-extensie toe op mijn iPhone of iPad?

Open Safari en tik op de knop Delen in het midden van de onderste werkbalk om het menu Delen op te roepen.

Veeg naar links langs de onderste rij (vlak boven de knop Annuleren) en tik op het pictogram Meer helemaal rechts.

Tik op de schakelaar naast True Key in de lijst.

Tik op 'Gereed' in de rechterbovenhoek om naar Safari terug te keren.

Nu de extensie is ingesteld, kunt u  hier lezen hoe u deze kunt gebruiken.