Hoe voeg ik wachtwoorden toe op mijn Mac of pc?

Uw eerste (of honderdste!) wachtwoord toevoegen is eenvoudig.

U kunt op drie manieren te werk gaan:

• U surft op het internet zoals normaal. Telkens wanneer u op een aanmeldingspagina komt, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en meldt u zich aan. Deze informatie wordt automatisch opgeslagen.
  • Klik in de app op de knop Nieuwe aanmelding toevoegen. Voer de details in elk veld in en klik op Opslaan om te voltooien.
  • Slaat u uw wachtwoorden op in uw browser of een ander programma voor wachtwoordbeheer? U kunt deze wachtwoorden gemakkelijk importeren, zodat u al uw gegevens op één veilige locatie hebt. Klik in de app op het tandwielpictogram en vervolgens op Importeren. Kies de locatie waar u wilt importeren. De informatie wordt geïmporteerd zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

Wanneer uw wachtwoorden zijn toegevoegd, hoeft u ze niet meer in te voeren. Als u zich wilt aanmelden bij een website, klikt u gewoon op de tegel via uw Launchpad of gaat u rechtstreeks naar de website. De True Key-app vult uw wachtwoord automatisch in en meldt u aan. We klikken zelfs op de knop Aanmelden voor u!

U kunt hier meer lezen over het beheer van wachtwoorden en aanmeldingen.