Hoe kan ik mijn aanmeldingen, Veilige notities en Portefeuille-items exporteren?

Meld u aan bij de True Key-app voor Windows of Mac en klik op Instellingen (tandwielpictogram). Hier klikt u op App-instellingen en vervolgens op Exporteren. U wordt gevraagd om uw hoofdwachtwoord in te voeren voordat u exporteert.

*Zorg dat u de waarschuwing leest; uw geëxporteerde gegevens worden niet beveiligd door de versleuteling die de informatie in uw True Key-profiel beschermt. Het is raadzaam het bestand te verwijderen wanneer u klaar bent.