Kan een Intel-werknemer toegang krijgen tot de gegevens die in mijn account zijn opgeslagen of tot andere vertrouwelijke gegevens?

Nee. Met de True Key-app hebt alleen u toegang tot uw vertrouwelijke gegevens. Uw wachtwoorden en portefeuille-items worden op uw apparaat versleuteld en ontsleuteld, en blijven altijd in uw beheer. De True Key-app gebruikt factoren die uniek zijn voor u, waaronder Gezicht, een Vertrouwd apparaat of Hoofdwachtwoord, voor toegang tot uw gegevens wanneer u ze nodig hebt.