Waarom moet ik mijn hoofdwachtwoord invoeren om mijn mobiele app te openen? Waarvoor is de pincode bedoeld?

U moet uw hoofdwachtwoord opnieuw invoeren om uw gegevens te beschermen bij diefstal of verlies van uw telefoon. U kunt de tijdslimiet hiervoor wijzigen in de instellingen van de app. Houd er wel rekening mee dat uw app maximaal 7 dagen ontgrendeld kan blijven. Dit is voor uw veiligheid. De pincode voegt een extra beveiligingslaag toe voor bescherming tegen diefstal.