Is het veilig om al mijn wachtwoorden op één plek te bewaren?

Het kan een eng idee zijn om al uw wachtwoorden op één plek te bewaren. Het is echter vrijwel onmogelijk om de 'best practices' voor wachtwoorden te volgen, zoals lange, unieke wachtwoorden gebruiken voor elke online account.

De True Key-app bevat een krachtige wachtwoordgenerator, waarmee u eenvoudig de sterke, lange wachtwoorden kunt maken die beveiligingsexperts aanbevelen voor de bescherming van uw online accounts. Dit is belangrijk omdat, als u dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruikt voor meerdere accounts en die informatie gestolen wordt, deze ook kan worden getest op andere sites en apps, waardoor meer dan slechts één account risico loopt.

Nadat u met behulp van de True Key-app veiligere wachtwoorden hebt gemaakt, beschermt de app deze met de sterkste beveiliging die beschikbaar is. Zie voor meer informatie de Veelgestelde vragen en raadpleeg onze white paper over beveiliging als u meer wilt weten over de manier waarop wij uw gegevens beschermen.