Hoe voeg ik gegevens zoals creditcards toe aan mijn mobiele app?

U kunt eenvoudig nieuwe gegevens aan uw True Key-profiel toevoegen.

Tik op de + in de rechterbovenhoek van uw scherm om nog een item toe te voegen: dit kan een nieuwe aanmelding, identiteitsbewijs of paspoort of een lidmaatschap zijn.

Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd, moet u deze bevestigen en op de knop Opslaan in de rechterbovenhoek klikken voordat u het scherm verlaat, zodat de gegevens juist worden opgeslagen in uw True Key-profiel.

Opmerking: De True Key-app slaat geen CVV-nummers, oftewel verificatienummers, voor uw creditcard op in uw digitale portefeuille. Het bewaren van uw kaartnummer en CVV-nummer op dezelfde locatie wordt door de meeste financiële instellingen en creditcardmaatschappijen ten zeerste afgeraden.