Wat gebeurt er als iemand mijn gezicht kan reproduceren?

We bieden een gelaagde aanpak waarmee u meerdere factoren kunt kiezen om u aan te melden; factoren zoals uw unieke gezichtseigenschappen, Vertrouwde apparaten als 2e factor en een Hoofdwachtwoord.

Op deze manier kunt u niet-bevoegde toegang tot uw vertrouwelijke gegevens voorkomen als een van uw factoren wordt gestolen of vervalst.

Als iemand probeert zich aan te melden met Gezicht vanaf een onbekend (of niet-vertrouwd) apparaat, vraagt de True Key-app bovendien altijd om een tweede factor voordat deze persoon zich kan aanmelden. Dit kan een Hoofdwachtwoord, een verzoek om bevestiging via e-mail of een 2e apparaat zijn.