Hoe veilig is aanmelding via Gezicht? Is het veiliger dan Vingerafdruk? Iris?

Geen enkele biometrische technologie is het beste voor alle situaties.

Er moet rekening worden gehouden met veel factoren waaronder apparaatfuncties, verlichting, locatie, het verwachte aantal gebruikers, enz. Het is bovendien belangrijk er rekening mee te houden dat verschillende biometrische technologieën zich in verschillende stadia van ontwikkeling bevinden.

Vingerafdruk wordt bijvoorbeeld al jaren gebruikt op de consumentenmarkt, terwijl irisherkenning nog steeds niet op grote schaal wordt toegepast door consumenten, maar wat een uniekere identificator blijkt te zijn naarmate de technologie wordt ontwikkeld.

Onze gezichtsherkenning is ontworpen om te werken op een breed scala aan apparaten, op computers, tablets en telefoons, en wordt gebruikt in combinatie met een vertrouwd apparaat. Dit betekent dat met de True Key-app alleen iemand die toegang heeft tot uw eigen apparaat, gezichtsherkenning kan gebruiken voor uw profiel.

Schakel voor extra beveiliging Gezicht (uitgebreid) in of combineer Gezicht met een andere factor om te verifiëren dat u het bent.