Wat is multi-factorverificatie, en hoe verbetert het de beveiliging?

Bij verificatie op basis van meerdere factoren worden verschillende verificatiefactoren samen gebruikt. Dit zorgt voor een hoger beveiligingsniveau om te verifiëren dat u het bent.

De True Key-app gebruikt altijd verificatie op basis van meerdere factoren en combineert unieke factoren zoals uw Gezicht, Vingerafdruk of Hoofdwachtwoord met extra factoren op basis van context zoals uw vertrouwde apparaten.

De True Key-app weigert bijvoorbeeld een poging tot aanmelden met Gezicht tenzij het van een van uw eigen vertrouwde apparaten afkomstig is. Hiermee wordt u beschermd tegen aanvallers die mogelijk uw gezicht proberen te reproduceren met een foto of video.