Hoe werkt het voor meerdere accounts of meerdere gebruikers?

Gebruikt u een gedeelde computer, dan verifieert de True Key-app of u het bent via uw unieke factoren en wordt u alleen aangemeld bij uw eigen profiel(en). Het is een kwestie van afmelden en u opnieuw aanmelden. Als een andere gebruiker toegang nodig heeft, kunt u zich gewoon afmelden bij de True Key-app en kan de andere gebruiker zich aanmelden.
Volgen
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Niet gevonden wat u zocht?

Contact opnemen met ondersteuning