Kan ik toegang krijgen tot mijn gegevens zonder de True Key-app te installeren?

Voor de beste ervaring, zoals Automatisch aanmelden bij uw favoriete websites en apps, moet u de True Key-app installeren op uw computers, tablets en mobiele telefoons.

Als u de True Key-app al op uw mobiele apparaat gebruikt en daarna toegang wilt krijgen tot uw Aanmeldingen, Veilige notities en Portefeuillegegevens op uw desktop, moet u de True Key-app downloaden en installeren op uw Windows- of Mac-apparaat.

Hiervoor gaat u naar truekey.com en klikt u op de knop Downloaden.