Waarom wordt nog steeds een hoofdwachtwoord als factor gebruikt?

Wanneer u een True Key-profiel maakt, maakt u één hoofdwachtwoord, dat alleen bekend is bij u.

Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt op een nieuw apparaat, moet u dit hoofdwachtwoord weten, omdat dit de sleutel is die u nodig hebt om uw versleutelde gegevens te ontsleutelen. Uw hoofdwachtwoord wordt ook gebruikt als back-up in het geval dat u uw andere factoren niet kunt gebruiken, bijvoorbeeld als uw camera het niet doet of als de batterij van uw vertrouwde apparaat leeg is.

Dit hoofdwachtwoord is het laatste en enige wachtwoord dat u moet onthouden, omdat de rest erdoor wordt beheerd. U kunt uw hoofdwachtwoord gebruiken als een extra unieke factor voor toegang tot uw True Key-profiel, of andere factoren gebruiken om sneller toegang te verkrijgen tot uw profiel.